Probleemne Konstantin Nahk lahkub Levadiast

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Nahk.
Konstantin Nahk. Foto: Toomas Huik

FC Levadia jalgpalliklubi teatas tänasel pressikonverentsil, et klubi lõpetab koostöö kauaaegse mängujuhi ja kapteni Konstantin Nahaga.

Nahk teenis tänavu palju negatiivset tähelepanu, kui ta kasutas meistriliiga kohtumises FC Flora vastu natsitervitust. Samal ajal ringlesid ka jutud, et Nahk ei soovi platsil noorematele kaasmängijatele söötu anda.

Samas lõppes Levadia ja poolkaitsja koostöö väärikalt ning klubi on otsustanud Nahki mängunumbri (Nahk kandis särki numbriga 8 toim.) külmutada.

«Selle numbri all keegi meie klubis enam ei mängi. Kui tema poeg Alan Nahk peaks kunagi jõudma meie esindusmeeskonda, siis on temal õigus kanda särki number kaheksa,» sõnas Levadia arendusjuht ja pressiesindaja Indrek Petersoo.

Levadia on tegemas noorenduskuuri ning lisaks lahkuvad meeskonnast Andrei Kalimullin, Jevgeni Novikov, Aleksandr Volodin ja Povilas Šarunas.

Klubi peatreenerina kinnitati ametisse Marko Kristal ja abitreenerina Indrek Zelinski. Mõlemat meest seob klubiga kolme aasta pikkune leping.

«Ma ei nimetaks vanematest mängijatest loobumist suurpuhastuseks. Kedagi minema ei löödud, tegemist oli teadliku valikuga,» sõnas Kristal. «Otsus minna edasi nooremate mängijatega küpses klubi juures olles ja meeskonna mänge vaadates. Jõudsin selgusele, et tuleb edasi minna noortega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles