Manchester City purustas poolfinaalivastase kümne väravaga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez ja Sergio Agüero.
Riyad Mahrez ja Sergio Agüero. Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters

Inglismaa jalgpallimeister Manchester City alistas kohalikus karikasarjas Burton Albioni kahe mängu kokkuvõttes skooriga 10:0.

Kui paari nädala eest peetud avamäng Manchester City kodus lõppes võõrustajate 9:0 võiduga, siis eile piirdus Pep Guardiola juhendatav meeskond ühe võõrsilväravaga. Guardiola andis kordusmängus tugevuselt kolmanda liiga meeskonna vastu mänguaega paljudele vahetusmeestele, kuid ainsa tabamuse eest hoolitses siiski põhiründaja Sergio Agüero. Staarnimedest käisid peale Agüero veel väljakul Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez ja Gabriel Jesus.

Manchester City kohtub karikafinaalis Tottenham Hotspuri ja tiitlikaitsja Londoni Chelsea vahelise poolfinaalpaari võitjaga. Avamäng Tottenhami kodus lõppes väljakuperemeeste 1:0 (Harry Kane realiseeris penalti) võiduga, korduskohtumine peetakse täna Chelsea kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles