Super! Sildaru võitis X-mängudel rekordilise tulemusega kuldmedali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru
Kelly Sildaru Foto: Siim Kaasik

Aspenis toimuvatel X-mängudel suutis Kelly Sildaru jätkata naiste freestyle-suusatamise pargisõidus oma imelist seeriat, võites sellel alal X-mängudelt juba kolmanda kuldmedali.

Sildaru teenis avalaskumise eest suurepärased 94,00 punkti, millega ta kohe ka võistlust juhtima läks. Teises voorus parandas Sildaru tulemust veelgi, teenides kogunisti 96,66 punkti.

Kolmas laskumine oli aga midagi uskumatut, sest Sildaru tegi X-mängude ajalugu teenides 99,00 punkti. Nii head tulemust pole varem keegi pargisõidus saavutanud.

Teisele kohale tuli Sarah Höfflin 90,00 punktiga, kolmandaks jäi häid sooritusi näidanud, kuid mitte perfektset esitust kokku pannud Maggie Voisin 87,66.

Enne võistlust:

Pargisõidus on Sildaru olnud alistamatu alates 2013. aastast. Nüüdseks on ta järjest võitnud kogunisti 26 pargisõidu võistlust ning täna toimuvatel X-mängudel on Sildaru taas üks peamiseid favoriite võidule.

Sildaru peamiseks konkurendiks täna õhtul on šveitslanna Sarah Höfflin, kes võitis ka 2018. aastal olümpiamängud. Lisaks on tugevad vastased ka prantslanna Tess Ledeux, ameeriklanna Maggie Voisin ning šveitslanna Mathilde Germaud.

Tänane pargisõit Aspenis algab Eesti aja järgi kell 19.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles