MK-sarja liider Bö võidutses taas, Lessing sõitis end punktidele

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Thingnes Bö.
Johannes Thingnes Bö. Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Laskesuusatamise MK-etapil Anterselvas võitis meeste 10 km sprindidistantsi norralane Johannes Thingnes Bö. Parima eestlasene lõpetas Roland Lessing 38. kohal.

MK-sarja liider Bö tegi täna kahe lasketiiru peale kokku ühe eksimuse, kuid hea sõidukiirus aitas norralase kindlalt võidule. Teiseks tuli täna Bö koondisekaaslane Erlend Bjöntegaard, kes ei eksinud tiirudes kordagi ning kaotas finišis võitjale 17,5 sekundit.

Kolmandale kohale tuli tuli võimsa lõpu teinud Antinin Guigonnat, kes eksis küll ühel lasul, kuid lõpetas võistluse vaatamata sellele täpselt Martin Fourcade'i ees. Fourcade läbis tiirud küll puhtalt, kuid kaotas lõpuks koondisekaaslasele täpselt ühe sekundiga.

Eestlaste parimana lõpetas vanameister Roland Lessing sõidu 38. kohal, teenides sellega ka MK sarja punkte. Ühe eksimuse juures kaotas Lessing finišis Bö'le ühe minuti ja 40 sekundiga. Lisaks Lessingule pääses jäitussõitu ka Rene Zahkna, kes ühe eksimusega lõpetas 57. kohal (+2.08). Kalev Ermits sai kahe eksimusega 72. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles