Vene hea mäng ei suutnud Euroliigas Gran Canariat kaotusest päästa

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene FOTO: Euroliiga
Siim-Sander Vene FOTO: Euroliiga Foto: Euroliiga

Siim-Sander Vene hea mäng Euroliigas ei suutnud eestlase koduklubi Gran Canariat päästa 70:75 kaotusest Podgorica Buducnost'i vastu. 

Kohtumine algas võrdselt põneva lahinguga ning avaveerandaja lõpuks oli Podgorica kohtumist juhtimas 27:24. Teisel veerandajal lasi Gran Canaria endale visata aga vaid üheksa punkti, mis aitas nad poolajapausile 38:36 eduseisus.

Kolmandal veerandajal suutis Podgorica aga asjad taas paremini toimina saada ja enne viimast veerandaega läksid nad kohtumist Gran Canaria vastu juhtima 61:57. Ka viimasel veerandajal ei suutnud Vene koduklubi mängu muutust tuua ja nii oli Podgorica kohtumise 75:70 võitnud.

Gran Canaria edukaimaks kerkis Siim-Sander Vene 16 punktiga (kahesed 2/2, kolmesed 4/6). Lisaks sellele korjas Vene ka ühe lauapalli. Podgorica parimaks kerkis Norris Cole 20 punktiga, lisaks viskas Goga Bitadze 16 punkti.

Teistes euroliiga kohtumistes alistas Fenerbahce 90:75 Piraeuse Olypiacose, Tel Avivi Maccabi oli Ateena Panathinaikosest üle 84:75, Madriid Real alistas 92:84 Istanbuli Anadolu Efesi, Kaunase Zalgiris kaotas 70:80 Milanile, Moskva Himki kaotas koduväljakul 60:71 Müncheni Bayernile ning Istanbuli Darussafaka oli 80:75 üle Baskonia Vitoria-Gsteizist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles