PM Monte Carlos. Järveoja: homme on ilmselt aega raske tagasi teha, aga me pole alla andnud

Merili Luuk, Gap
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Monte Carlo ralli laupäevasel päeval kõik neli kiiruskatset võitnud Ott Tänak ja Martin Järveoja on tõusnud viimase päeva eel viiendale kohale, kaotades meeskonnakaaslastele Jari-Matti Latvalale ja Miikka Anttilale 15 sekundiga, Sebastien Loeb ja Daniel Elenale aga 17,4 sekundiga.

«On olnud huvitav päev, oleme endiselt niiöelda poodiumi jälitusulatuses. Eks paistab, homsetes stabiilsetes teeoludes on ilmselt raske aega tagasi teha, aga me pole alla andnud,» sõnas Järveoja Postimehele. 

Eestlased võitsid kaks esimest kiiruskatset libedates tingimustes, kuid valisid siis samade katsete teiseks läbimiseks üllatuslikult ainsana naelteta lamellrehvid. Tänak kiitis rehvivaliku osas eessõitjaid Martin Kangurit ja Kuldar Sikku. Ka Järveoja sõnul oli info edastamine tasemel. Kui palju gravel crew eestlasi musta jää osas hoiatada sai, mis päeva esimeses pooles Elfyn Evansile saatuslikuks sai ning eestlastelegi ühe äreva olukorra tekitas?

«Kindlasti, see on nende töö. Ka pärastlõunal oli tunni ajaga seal veel olud omakorda muutunud, päike on täna siin päris tugev. Õnneks polnud teeolud halvemaks läinud, pigem paremaks. Selles mõttes läks hästi.»

Pühapäeval sõidetakse Monte Carlos neli kiiruskatset, mille kogupikkus on 63 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles