Kullamäe ja Drell tegid NBA draftieksperdi silme ees korraliku partii

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Drell (vasakul) ja Kristian Kullamäe (number 77).
Henri Drell (vasakul) ja Kristian Kullamäe (number 77). Foto: Baunach Young Pikes Facebook

Henri Drelli ja Kristian Kullamäe koduklubi Baunach sai Saksamaa tugevuselt teises liigas valusa kaotuse, jäädes kahe lisaajaga mängus 112:115 alla Trierile. Eestlased tegid korraliku partii.

Üleplatsimeheks kerkis Kullamäe, kelle arvele kogunes 41 minutiga 34 punkti (kolmesed 4/9, kahesed 8/12, vabavisked 6/8), kolm resultatiivset söötu, kolm lauapalli ja kaks vaheltlõiget, ent patustas ka viie pallikaotusega.

Muuhulgas viibis Baunachi kodumängul ka NBA draftiekspert Mike Schmitz, kes andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et jälgis lähemalt Drelli. Eestlane rassis väljakul suisa 45 minutit, viskas 19 punkti (kolmesed 2/9, kahesed 6/13, vabavisked 1/2), jagas kuus resultatiivset söötu, võttis seitse lauapalli, tegi neli vaheltlõiget ja kolm viskeblokeeringut. Statistikasse läks ka neli pallikaotust.

Viie võidu kõrvale hooaja 15. kaotuse saanud Baunach asub Saksamaa esiliigas 16 meeskonna konkurentsis eelviimasel kohal. Trier hoiab 11 võidu ja üheksa kaotusega viiendat positsiooni. Baunach peab järgmise mängu eeloleval laupäeval, kui kohtub võõrsil 11. kohal paikneva Kircheimiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles