Liverpooli legend pani matemaatikaga piinlikult puusse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glasgow Rangersi peatreener Steven Gerrard
Glasgow Rangersi peatreener Steven Gerrard Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters/Scanpix

Mis juhtuks, kui Glasgow Rangersi peatreeneri Steven Gerrardi hoolealust Alfredos Morelost sooviks keegi kaheksakohalise summa eest ära osta? Miljoni naela eest Liverpooli legendaarne poolkaitsja ründajat kindlasti maha ei müüks.

Gerrardile esitati vastav küsimus pärast Rangersi 3:0 võitu Livingstoni üle, kus Morelos oli üks väravalööjatest. Kolumbialane on tänavu löönud Šotimaa kõrgliigas 21 mänguga 13 väravat ja seetõttu on õhus kuulujutud, et Nice’i klubi sooviks teda kaheksa miljoni naela (9,2 miljonit euro) eest endale soetada. Sealt ka ajakirjaniku küsimus: aga kui summa läheks kaheksakohaliseks (ehk ületaks 10 miljoni piiri)?

«Kaheksakohaliseks? Miljon? Me räägime ühest miljonist?» vastas Gerrard ja ütles siis, et keegi ei ole Morelo ostmiseks huvi üles näidanud.

Rangers on Šotimaa kõrgliigas Glasgow Celticu järel teisel kohal kaotades vihavaenlastele kolme punktiga olles sealjuures pidanud ühe mängu rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles