Neymari vigastus võib brasiillase jätta eemale ka Meistrite liiga kohtumisest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PSG tähtründaja Neymar sai vigastada.
PSG tähtründaja Neymar sai vigastada. Foto: CHARLES PLATIAU / REUTERS

Paris Saint Germaini peatreener Tomas Tuchel pole kindel, et nende staarründaja Neymar klubi Meistrite liiga 1/16 finaalis aidata saab.

Brasiillane Neymar sai möödunud nädala kolmapäeval Prantsusmaa karikavõistluste kohtumises Strasbourgi vastu küllaltki tõsise vigastuse – nimelt on Neymari pöialuus mõra.

PSG kohtub aga juba 12. veebruaril Meistrite liigas 1/16 finaali avakohtumises Old Traffordil Manchester unitedi vastu, kus suure tõenäosusega Neymar kaasa teha ei saa, kuigi PSG peatreener Tuchel jättis õhku siiski väikse lootuskübeme.

«Neymari kaasamine 12. veebruariks saab olema ülimalt keeruline. Hetkel on liiga vara veel rääkida sellest, mis kuupäevaks Neymar tagasi väljakule pääseb. Meie meditsiinipersonal annab endast parima, et ta võimalikult ruttu mänguvalmis oleks,» lausus Tuchel.

Vaatamata sellele, et Neymar puudus viimasest liigamängust, suutis PSG siiski ilma suuremate probleemideta alistada 4:1 Rennes'i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles