Itaalia siseminister: Higuain on omakasupüüdlik sportlane, loodetavasti ei näe ma teda enam iialgi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain AC Milani särgis.
Gonzalo Higuain AC Milani särgis. Foto: Daniele Mascolo / REUTERS

Itaalia meeskonna Juventuse hingekirja kuuluv ründaja Gonzalo Higuain sai Itaalia siseministrilt kõvasti kriitikat.

Higuain oli viibimas laenul AC Milanis, kuid otsustas laenu pooleli jätta ning liikuda hoopis Inglismaale Londoni Chelsea meeskonda. Higuain'i oli seal ees ootamas Napoli aegadest tema endine treener Maurizio Sarri.

«Olen õnnelik, et Higuain lahkus. Loodan, et ta ei tule enam mitte kunagi tagasi Milani meeskonda mängima, sest ma leian, et Higuain käitus tõeliselt inetult,» rääkis Itaalia siseminister Matteo Salvini, vahendab BBC.

«Mulle ei meeldi sellised omakasupüüdlikud inimesed ei poliitikas ega ka spordis. Tore, et ta lahkus,» lausus Salvini, kes on AC Milani toetaja. 31-aastane Higuain käis Milani eest väljakul 22 korda mille jooksul lõi ta ka kaheksa väravat.

Higuain viibib nüüd hooaja lõpuni Chelsea meeskonna juures. Lisaks sellele on Inglismaa suurklubil võimalik hooaja lõpus argentiinlane oma ridadesse päriselt ka osta 36 miljoni euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles