Chelsea staarründaja läks ootamatult laenule Atletico Madridi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea ründaja Alvaro Morata.
Chelsea ründaja Alvaro Morata. Foto: Nigel French/PA Wire/PA Images/Scanpix

Chelsea'i ründaja Alvaro Morata liitus laenulepingu alusel Hispaania suurklubi Atletico Madridiga.

26-aastane Morata liitus Chelsea'iga 2017 aasta juulis, kui Chelsea'i käis Madridi Realile välja 65 miljonit eurot. Sellel hetkel oli see ka klubi jaoks rekordiline üleminek. Morataga sõlmiti viie aasta pikkune leping.

Nüüd otsustati aga Morata saata laenuks Atleticosse, pühapäeval läbis mees ka edukalt meditsiinilise kontrolli. Motata laenu põhjuseks peetakse Gonzalo Higuain'i liitumist Chelsea'iga. Eelduste kohalselt jääb Morata Atleticosse järgmise hooaja lõpuni.

«Morata on end tõestanud vägagi hea jalgpalluri ning hea väravalööjana maailma tippliigades,» seisis klubi avalduses. Ka Morata ise on üleminekuga rahul: «Olen uhke, et saan Atletico eest mängida. Ma ei jõua uue meeskonnaga kohtumist ära oodata.»

Morata mängis noorena Atletico Madridi ridades enne seda, kui ta Madridi Realiga liitus. Morata pidas Chelsea'i eest 47 Inglismaa kõrgliiga kohtumist, mille jooksul lõi ta 16 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles