«Serie A nädal»: meenuta Ronaldo esitust võidumängus Lazio vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Itaalia jalgpalli kõrgliigat tutvustavas saates «Serie A nädal» on sel kolmapäeval fookuses 21. vooru mängude ülevaated. Teiste seas on vaatluse all möödunud pühapäeval tulemusega 2:1 lõppenud Torino Juventuse võidumäng Rooma Lazio üle. Vaata saadet Postimees.ee ja Kanal 12 vahendusel algusega kell 20, reporter on Silver Lulla.

Lisaks teeme tagasivaate ka liigatabeli tipus omavahel madistanud AC Milani ja Napoli vahelisele kohtumisele, mille võitis skooriga 2:0 koduväljakul mänginud Milani meeskond. Väravaterohke tulemusega 3:3 lõppenud jalgpallietenduse pakkusid aga AS Roma ja Atalanta meeskonnad.

Lisaks Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio mängudele Serie A-s on võimalik edaspidi nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel otsepildis kaasa elada ka Torino Juventuse meeskonna kohtumistele. Neist esimene on kavas juba sel laupäeval, kui algusega kell 21.25 võõrustab liigatabeli suveräänne liider Parma meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles