Eesti laskesuusataja jõudis juuniorite MMil 30 parema hulka

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Uha
Jüri Uha Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Slovakkias Osrblies toimuvatel noorte- ja juuniorite maailmameistrivõistlustel laskesuusatamises jõudis Jüri Uha 15 kilomeetri distantsil 30 parema hulka.

Täna toimunud meesjuuniorite 15. km sõidus eksis Uha lasketiirudes kokku kahel korral ning sai sellega kokkuvõttes 30. koha. Võistluse võitis prantslane Martin Burgeois Republique, kellele Uha kaotas kolm minutit ja 11 sekundit.

Teistest eestlastest olid stardis veel ka Kristo Siimer, Marten Aolaid ning Robert Heldna. Siimer lõpetas sõidu kuue eksimusega 61. kohal, kaotades võitjale 5.39, Marten Aolaid eksis seitsmel lasul saades 76. koha kaotusega 7.40 ning Heldna oli kaheksa eksimuse juures 77. kaotades võitjale täpselt kaheksa minutit.

Naisjuuniorites olid eestlastest stardis Alina Botstarjova ning Mari Uha. Botstarjova eksis tiirudes neli korda ning kaotas võitjale 12 minutit ja 20 sekundit, saades 81. koha, Uha eksis kokku lausa kaheksal korral ning kaotusega 13.28 sai ta 82. koha. Võistluse võitis hiinlanna Fanqi Meng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles