NBA: Curry vedas Warriors'i 11. järjestikuse võiduni, Nuggets tegi uskumatu tagasituleku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry
Stephen Curry Foto: Michael Conroy / AP

Möödunud ööl peeti korvpalliliigas NBA mitmeid huvitavaid kohtumisi. Warriors alistas kindlalt Indiana Pacersi, samas kui Denver Nuggets suutis välja tulla lausa 25-punktilisest kaotusseisust.

Golden State Warriors sai juba 11. järjestikkuse võidu, kui 132:100 alistati Indiana Pacers. Warriors'i meeskond ei jätnudki Pacers'ile korralikku võimalust, sest juba avaveerandajal visati 40 punkti ning Pacers'it kogu kohtumise jooksul juhtima ei lastudki. Üleplatsimeheks kerkis Warriors'i staar Stephen Curry, kes tõi kokku 26 punkti.

Denver Nuggets tegi viimasel veerandajal uskumatu tagasituleku, tänu millele alistati Memphis Grizzlies 95:92. Kohtumise alguses oli Grizzlies selgelt parem võistkond ning poolajaks oldi kohtumist juhtimas juba 60:41. Teisel poolajal suutis Nuggets aga kohtumisse paremini sisse saada – kolmas veerandaeg võideti 19:17 aga viimasel veerandajal tehti lausa imet, sest ise suudeti visata 35 punkti samas kui Grizzlies'el lubati endale visata vaid 15 punkti ja nii oli Nuggets põneva lõpuga kohtumise kolme punktiga võitnud.

Bostoni Celtics oli 112:104 üle Brooklyn Nets'ist. Kohtumise jooksul paremat mängu näidanud Celtics sai tabelisse juurde kindla võidu vaatamata Netsi üritustele see plaan rikkuda. Kolmandal veerandajal suutis Nets Celtics'i kindlana näiva edu ära nullida ja korraks ka ise kohtumist juhtima minna, kuid viimasel veerandajal võttis Celtics siiski oma. Mängu parimaks kerkis Nets'i D'Angelo Russell 25 punktiga, võitjate poolelt viskasid nii Marcus Smart kui ka Jaylen Brown 21 punkti.

New York Kincks kaotas võõrsil 92:101 Charlotte Hornetsile. Kuni kolmanda veerandajani püsis Hornets eduseisus, kuid siis suutis Knicks tagasi mängu tulla ning hetkeks juhiti kohtumist ka kaheksa punktiga. Viimasel veerandajal oli Hornets aga 30:21 Knicksist parem ning nii võeti X võit. Hornetsi parimateks kerkisid Jeremy Lamb ja Tony Parker 16 punktiga, Knicksi parim oli Kevin Knox 19 punktiga.

Päeva viimases kohtumises alistas Atlanta Hawks 123:118 Los Angeles Clippersi. Küllaltki võrdselt kulgenud mängu suutis kohtumise teises siiski oma kasuks keerata just Atlanta meeskond, kes näitas kogu kohtumise vältel rünnakul ühtlaselt head taset. Hawksi parimana viskas Trae Young 26 punkti, Clippersi parim Tobias Harris tõi oma meeskonna kasuks kokku 30 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles