Endine F1-sarja meister: Leclerc võib Ferraris Vetteli tuleviku ohtu seada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: Ricardo MORAES / REUTERS

Endine vormel 1 sarja meister Jenson Button usub, et Charles Leclerci liitumine Ferrariga ohustab ka Sebastian Vetteli tulevikku.

Leclerc asub tulevasest hooajast Ferraris asendama Kimi Räikköneni vaid aasta pärast seda, kui ta F1 sarjaga liitus. Vetteli suurimaks ülesandeks saab olema taas võitlus tiitli nimel Mercedese piloodi Lewis Hamiltoniga.

«Tundub, et Ferrari meeskonnas on Vettelil rohkem pingeid peal. Eks me näe, kuidas ta sel aastal hakkama saab. Vetteli jaoks saab see olema väga keeruline aasta. Kui Vettel veel Red Bullis sõitis, oli tal koheselt raskusi, kui meeskonda uus sõitja toodi. Näiteks Daniel Ricciardo suutis temast pareminigi sõita,» rääkis Button Autospordile.

«Mina usun, et Charles Leclerc võib sel aastal sarnased pinged Vettelile peale panna, sest ta on tõesti andekas. See hooaeg on Vetteli jaoks ülimalt oluline, sest sellest võib oleneda Vetteli tulevik,» lausus Button.

«Charles on väga sõbralik inimene. Usun, et nii vaba olekuga sõitja võetakse Ferraris suure rõõmuga omaks. Selline asi võib teinekord meeskonna teisele sõitjale veidi haiget teha. See võib juhtuda ka Vetteliga,» rääkis Button.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles