Sir Alex Ferguson: Messi on parem kui Maradona

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks legendaarset argentiinlast: Lionel Messi (vasakul) Argentina koondise särgis mängijana ning Diego Maradona peatreenerina 2010. aasta MMil.
Kaks legendaarset argentiinlast: Lionel Messi (vasakul) Argentina koondise särgis mängijana ning Diego Maradona peatreenerina 2010. aasta MMil. Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Manchester Unitedi jalgpalliklubi eesotsas 1986.–2013. aastal 38 tiitlit võitnud legendaarne peatreener Sir Alex Ferguson tunnistas, et praegune Barcelona jalgpallimeeskonna au ja uhkus Lionel Messi on parem jalgpallur kui tema kaasmaalasest endine ametivend Diego Maradona.

«Minu arvates on Messi parem, kuna ta on olnud püsivalt kauem tipus. Maradona tippajad kestsid vaid mõned aastad,» selgitas nüüdseks 77-aastane šotlane oma seisukohta ajalehele The Sunday Times.

Kahe legendi võrdlemine tuli jutuks The Timesile antud usutluses, kus rääkis mõned päevad tagasi surnud spordiajakirjanikust Hugh Mcllvanneyst, kes kirjutas koos Fergusoniga temast 1999. aastal elulooraamatu «Managing My Life».

Sir Alex Ferguson.
Sir Alex Ferguson. Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles