Lätlane ja soomlane pääsesid NBA tõusvate tähtede mängule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen on Rodions Kurucsi takistamisel hiljaks jäänud.
Lauri Markkanen on Rodions Kurucsi takistamisel hiljaks jäänud. Foto: Nicole Sweet / USA TODAY Sports

Korvpalliliiga NBA avaldas nimekirja palluritest, kes löövad kaasa nn. tõusvate tähtede mängul. Mõistagi kuulub sinna 19-aastane sloveen Luka Doncic, aga ka lätlane Rodions Kurucs ja soomlane Lauri Markkanen.

Koos Dallas Mavericksi ridades pauguga NBA ukse lahti löönud Donciciga on valikus kuus Euroopa korvpallurit. Teist aastat järjest sai kutse soomlane Lauri Markkanen (Chicago Bulls), debüüthooajal aga lätlane Rodions Kurucs (Brooklyn Nets). Lisaks neile esindavad Vana Mandrit serblane Bogdan Bogdanovic (Sacramento Kings), türklane Cedi Osman (Cleveland Cavaliers) ja britt OG Anunoby (Toronto Raptors)

All-Star nädalavahetuse raames peetav tõusvate tähtede mäng toimub 15. veebruaril. Vastamisi lähevad USA ja muu maailma võistkonnad. Valituks saavad osutuda vaid esimest või teist hooaega NBA-s kaasa löövad mehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles