Saaremaa võrkpalliklubi tegi tempoosakonnas huvitava vangerduse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Ennemuist (17) vahetab vähemalt ajutisel Saaremaa särgi Pärnu oma vastu,
Siim Ennemuist (17) vahetab vähemalt ajutisel Saaremaa särgi Pärnu oma vastu, Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Saaremaa võrkpalliklubi palkas Hollandi koondise temporündaja Fabian Kenneth Plaki ja loovutas Pärnu meeskonnale samal positsioonil tegutseva Siim Ennemuisti.

«Oleme kaua vaevelnud temporündajate vigastuste käes ja sellest tulenevalt otsustasime enne üleminekuakna sulgumist (1. veebruar) tuua meeskonda lisa välismaalt,» teatab Saaremaa VK sotsiaalmeedias.

Plak palgati hooaja alguses Itaalia esiliiga klubi Mondovi VC ridadesse, kus mängivad ka Eesti koondislased Kristo Kollo ja Henri Treial. Kuna Plak vajas möödunud suve lõpus operatsiooni, toodi meeskonda tookord tema asemele just Treial. Nüüdseks on hollandlane aga vigastusest täielikult paranenud ja Itaalias juba kuu aega pallitreeningutel osalenud. Samuti on ta tuttav Eesti koondise abitreenerile Rainer Vassiljevile, kelle käe all ta möödunud hooajal treenis.

Plak on juba Saaremaal kohal ja nädalavahetusel peab klubi eest ka esimesed mängud. «Esimeste treeningute põhjal võime kinnitada, et Eesti meestelt saadud tagasiside peab paika - Plaki näol on tegu väga heade füüsiliste võimetega 21aastase mängumehega, kellest loodame väga tõhusat abi nii rünnakul kui blokis,» lisas mullu kõik kolm kodust tiitlit võitnud Saaremaa VK teates.

Samuti tänati koostöö eest Siim Ennemuisti, kes loovutati rendilepingu alusel Pärnu VK-le. «Siimu on vaevanud erinevad probleemid põlvega, mis ei ole tal lubanud juba rohkem kui kaks kuud mängida. Kuna ka Pärnu meeskond otsis endale temporündajat ja avaldas soovi Ennemuist hooaja lõpuni rendile võtta, siis üleminek sai poolte kokkuleppel ka teoks. Suure tõenäosusega saab Ennemuist Pärnu meeskonda ka sel hooajal veel aidata. Edu Siimule ja head paranemist!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles