Barcelonal Hispaania karikasarjas selg vastu seina

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi skooris pühapäeval Gironas. Kodupublik ootab täna väravaid Sevilla vastu.
Lionel Messi skooris pühapäeval Gironas. Kodupublik ootab täna väravaid Sevilla vastu. Foto: Lluis Gene / AFP/Scanpix

Kataloonia jalgpalligigant FC Barcelona peab lööma vähemalt kolm väravat, et jõuda Hispaania karikavõistluste poolfinaali.

Täna õhtul saadab Barcelona Sevilla vastu oma raskekahurväe. Camp Nou staadionil peetavas Hispaania karikavõistluste veerandfinaali korduskohtumises sihib Barcelona kindlasti kohta poolfinaalis. Aga selleks on  vaja lüüa vähemalt kolm väravat, sest avamatš kaotati Sevillas 0:2.

Barcelona läheb mängule hea emotsiooni pealt, sest Gironast saadi pühapäeval jagu 2:0 ning see oli meeskonna kaheksas järjestikune võit La Ligas.

Kindlasti annab Barcale lisajõudu teadmine, et esimeses matšis Sevillaga ei teinud kaasa Lionel Messi ja Luis Suarez mängis vaid 20 minutit. Samuti puudus keskväljamootor Sergio Busquets. Kuid nüüd on kõik kolm arvatavalt algrivistuses. Koos staadionitäie fännidega on võimas come-back Hispaania suurklubile mitte kerge, aga kindlasti jõukohane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles