Chelsea pealik: Hazard võib lahkuda, kui soovib

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Maurizio Sarri ja Eden Hazardi läheneb kiirele lõppmängule?
Kas Maurizio Sarri ja Eden Hazardi läheneb kiirele lõppmängule? Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Maurizio Sarri tegi võrdlemisi üllatava avalduse, andes Eden Hazardile sisuliselt rohelise tule meeskonnast lahkumiseks.

Kuulujutud on Chelsea vaieldamatut võtmemängijat ja 2015. aastal Inglismaa liiga parimaks palluriks valitud belglast juba mõnda aega Madridi Reali viinud. Oktoobris lausus ka Hazard ise otsekoheselt, et tema unistus on kanda Euroopa esiklubi särki.

Viimastel kuudel on Chelsea üritanud ründava poolkaitsja lepingut (mis kestab järgmise hooaja lõpuni) pikendada, kuid Hazard pole sellest huvitatud.

«Eden on 28-aastane. Kui ta tahab minna, siis ma arvan, et ta peab minema,» lausus Chelsea juhendaja Maurizio Sarri enne tänast liigakohtumist Bournemouthiga. «Loomulikult ma loodan ja tahan, et ta jääb meiega. Tal on potentsiaali tõusta Euroopa parimaks mängijaks.»

Viimasel ajal on Sarri Hazardi kasutanud eelkõige «valeründajana». Sarri ei reetnud, kas ja kuivõrd muudab Gonzalo Higuaini äsjane liitumine tema valikuid. «Minu ülesanne on teda arendada ja paigutada ta võimalikule õigele positsioonile,» kõlas itaallase vastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles