Rafael Nadal kihlus kauase kallimaga. Pulmapidu toimub kevadel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal koos tüdruksõbra Xisca Perelloga.
Rafael Nadal koos tüdruksõbra Xisca Perelloga. Foto: VALERY HACHE / AFP

Hispaania tennisestaar Rafael Nadal (32) on kihlunud endast kaks aastat noorema kaasmaalanna Mery Perelloga, kes olnud ta tüdruksõber juba 14 aastat.

Ajakirja Hello! andmetel plaanib paar abielluda sel kevadel Mallorcal. Väidetavalt kihlusid nad tegelikult juba kaheksa kuud tagasi, kui Rafa tegi Xisca hüüdnime kandvale silmarõõmule ettepaneku romantilisel reisil Rooma.

Sünnipärase nimega Maria Francisca Perello töötab kindlustusäris. Brünett kaunitar tegutseb ka ligi kümne aasta eest loodud Rafael Nadali heategevusfondi projekti direktorina. Perello on lausunud, et eelistab Rafat võistlusreisidel mitte saata, et too saaks rahulikumalt tennisekarjäärile pühenduda. Äsjasel Australian Openil oli ta siiski kohal ning Nadal tänas finaali järel muuhulgas ka teda.

Silmarõõm Rafael Nadalile Melbourne'is kaasa elamas.
Silmarõõm Rafael Nadalile Melbourne'is kaasa elamas. Foto: JULIAN SMITH / EPA

«Pidevalt ninapidi koos olemine ei oleks hea idee meie kummagi jaoks,» sõnas naine 2011. aasta usutluses The Telegraphile. «Rafa vajab võistluste ajal õhku. Mina aga pole inimene, kes tahaks või suudaks päevad läbi olla ainult kellegi teise jaoks. See lämmataks mu. Ja siis hakkaks ta minu pärast muretsema… Ei, seda pole vaja.»

Nadal pole aga teinud saladust, et unistab pereisa rollist. «Olen perekonnainimene ja armastan lapsi. Tahan neid ka ise saada. Poisse, tüdrukuid… Ja seda mitte liiga kauges tulevikus. Aga ma jõuan selleni siis, kui spordikarjäär selle ette kirjutab. Mul on ka tüdruksõber, seega ei võta ma neid otsuseid vastu üksi,» ütles kauane maailma esireket, kuid praegu teisel kohal asuv Nadal eelmise aasta lõpus Essentially Sportsile antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles