Suur tagasilöök: Bamba Fall pidi lahkuma nii Tallinna Kalevist kui ka Eestist (5)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bamba Fall Tallinna Kalev/TLÜ korvpallimeeskonna särgis.
Bamba Fall Tallinna Kalev/TLÜ korvpallimeeskonna särgis. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

OlyBet Eesti-Läti korvpalliliigas play-off'i kursil liikuvat Tallinna Kalev/TLÜ korvpallimeeskonda on tabanud väga suur tagasilöök, kui tiimi 32-aastane põhitsenter Bamba Fall pidi viisaprobleemide tõttu Euroopa Liidust lahkuma ning on üleval isegi võimalus, et tänavusel hooajal mees Kalevisse naasta ei saagi.

«Olukord on meie mõttes keeruline, et Bambal on Senegali pass ning seetõttu on ka viisaküsimused tunduvalt keerulisemad kui näiteks ameeriklastega,» rääkis meeskonna mänedžer Oliver Läll Korvpall24.ee portaalile.

Tänavu plaanis Kalevi meeskond teha Fallile pikaajalise elamisloa ning detsembri alguses sai taotlus Politsei- ja Piirivalveametis ka sisse antud. Kohtumise ja paberite vormistamise aeg pidi olema detsembri lõpus, kuid juba poole detsembri peal helistati klubisse ja öeldi, et pole mõtet kohale tulla, kuna elamislubade limiit sai täis.

«Fallil oli kehtiv Eestis elamise viisa kuni 28. jaanuarini ja me tegime uue taotluse ning seda mingil põhjusel ei rahuldatud,» selgitas Läll.

Loe edasi Korvpall24.ee portaalist.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles