Barcelona loobus Suareze teenetest

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Suarez (paremal) ja Luis Suarez Barcelona meeskonna särgis.
Denis Suarez (paremal) ja Luis Suarez Barcelona meeskonna särgis. Foto: Alvaro Barrientos / AP

Barcelona jalgpalliklubi andis teada, et on sõlminud oma poolkaitsja Denis Suarezega 12 kuu pikkuse lepingupikenduse, mis kestab 2021. aasta suveni, kuid laenas hispaanlase hooaja lõpuni laenulepingu alusel Londoni Arsenali meeskonda.

25-aastane Suarez on käimasoleval hooajal Barcelona ridades kõikides sarjades saanud võimaluse vaid kaheksas kohtumises ning seetõttu on Hispaania suurklubi juba alates jaanuari algusest püüdnud leida Suarezele kosilast.

Barcelona tahtis tegelikult ka ühe mängu rahvuskoondises kirja saanud Suareze täielikult maha müüa, kuid tuli mängumehe soovidele vastu ning ei rahuldanud Real Betise ja Sevilla meeskondade soove, vaid saatis Suareze Unai Emery käe all mängiva Arsenali rivistusse.

2014/2015 hooajal tegi Suarez samuti koostööd Emeryga, kui mängis taaskord laenulepingu alusel Sevilla meeskonnas. Arsenalil on soovi korral võimalus kuni hooaja lõpuni omandada 25 miljoni euro eest Suareze täielikud mängijaõigused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles