Raul Must püüab Eesti meistrivõistlustel ajaloolist rekordit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Martti Vaidla

Eesoleval nädalavahetusel selguvad Kalevi spordihallis Eesti meistrid sulgpallis. Eesti tituleeritumal sulgpalluril Raul Mustal on võimalus püüda omalaadset rekordit.

Raul Must läheb meeste üksikmängus kaitsma Eesti meistritiitlit neljateistkümnendat korda järjest. Meistritiitli kaitsmine oleks uus rekord. Hetkel jagab ta rekordit koos Heiki Sorgega, kes valitses Eesti sulgpalli enne Musta meistriks kroonimist kolmteist aastat. Ka Kati Tolmoff on võitnud üksikmängu meistritiitleid 13.

Raul Must sõnas, et võimalus selline rekord püstitada tähendab talle väga palju: «See näitab minu suurt pühendumist ja ma loodan et meie noored sulgpallurid võtavad sellest eeskuju ja näevad, et ainult pühendumisega on võimalik spordis läbi lüüa. Soovin olla noortele heaks eeskujuks. »

Eesti esireketi peamised konkurendid ongi tänavu noored tulijad. Eelmisel aastal Juunioride EM-l 9. koha saanud Karl Kert ja sel aastal veel juunioride vanusesse kuuluv Hans-Kristjan Pilve. «Kodune konkurents on läinud viimase poole aastaga paremaks. Karl Kert ja Hans-Kristjan on teinud korraliku arengu ja kindlasti pakuvad mulle tugevat konkurentsi. Soovitan tulla kindlasti mänge vaatama, sest üldine tase on tõusnud ja Eesti sulgpall on läinud vaatemängulisemaks, » arvas Must eesseisvast võistlusest.

Naissulgpallurite seas läheb tiitlit kaitsma Kristin Kuuba. Tokyo OM sihiks võtnud ja nüüd enam üksikmängule keskendunud Kuuba püüab kodus kolme kuldmedalit. Peale üksikmängu on ta koos Helina Rüüteliga peamine favoriit naiste paarismängus. Segapaarismängus on Kuuba paariliseks Mihkel Laanes.

Eesti meistrivõistlused algavad Kalevi spordihallis reedel 15.00 eelringidega. Laupäeval 09.00 mängitakse veerandfinaalid ja 14.00 poolfinaalid. Finaalid on pühapäeval algusega 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles