Rain Veidemani õigeaegne resultatiivne sööt aitas Mantova võidule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman
Rain Veideman Foto: Raul Mee / Raul Mee/Mollusk Media/Scanpix

Rain Veidemani koduklubi Mantova Pompea sai kolmapäeval Itaalia esiliiga ehk Serie A2 19. vooru kohtumises kolmanda järjestikuse võidu. Mantova Pompea alistas võõral väljakul Piacenza Assigeco tulemusega 71:61 (13:21, 22:12, 15:16, 21:12), teatab Korvpall24.ee.

Algviisikus alustanud Veideman ei torganud I veerandajal millegi erilisega silma ning vahetati 8. minutil pingile. Veideman pääses uuesti platsile teise veerandi keskel, kuid ühtegi pealeviset ta avapoolaja lõpuni ei sooritanud. Mantova võitis avapoolaja 35:33.

Kolmandal perioodil pääses Piacenza ühe-kahe korviga ette ning jätkus punkt-punkti heitlus kuni 4.19 enne mängu lõppu leidis Veideman sööduga Tommaso Raspino, kes tabas kolmepunktiviske ning sealt edasi hoidis Mantova oma eduseisu lõpuni. 32 minutit ja 40 sekundit väljakul viibinud Veideman sai käe valgeks alles 47 sekundit enne lõpuvilet, kui ta tabas kahest vabaviskest ühe. Mängu lõpuni oli ta täpne veel neljal vabaviskel.

Loe edasi Korvpall24.ee portaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles