Kellest saab Anett Kontaveidi paariline?

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi säras Anett Kontaveidi (vasakul) paarismängupartnerina Maileen Nuudi (paremal), Märten Tamla (keskel) sõnul selgub Eesti koondise tänavune teine reket alles Poolas.
Kaks aastat tagasi säras Anett Kontaveidi (vasakul) paarismängupartnerina Maileen Nuudi (paremal), Märten Tamla (keskel) sõnul selgub Eesti koondise tänavune teine reket alles Poolas. Foto: Tairo Lutter

Eesti tennisenaiskonda ootavad järgmisel nädalal ees matšid Fed Cupil. Kolmapäeval kohtutakse Poolas Zielona Goras Bulgaaria, neljapäeval Rootsi ning reedel Ukrainaga. Meie koondisesse kuuluvad Anett Kontaveidi (WTA 20.) järel neli võrdset piigat.

Kapten Märten Tamla on meie esinumbri, 23-aastase Kontaveidi kõrvale koondisesse kutsunud ka möödunud aastal Eestit esindanud Elena Malõgina (18) ja Saara Orava (17) ning aastase pausi järel nimekirja mahtunud Maileen Nuudi (18) ja Valeria Gorlatši (20, kõik edetabelikohata). Kaia Kanepi (WTA 87.) kahjuks naiskonda ei aita. «Sisuliselt on koondis jäänud samaks, mis viimastel aastatel,» ütles Tamla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles