Barcelona ja Real kohtuvad üllatuslikult juba järgmisel nädalal

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona jalgpallimeeskonna tähtründajad Lionel Messi (paremal) ja Luis Suarez.
FC Barcelona jalgpallimeeskonna tähtründajad Lionel Messi (paremal) ja Luis Suarez. Foto: ALBERT GEA / REUTERS

Hispaania jalgpalli kaks hiidklubi FC Barcelona ja Madridi Real kohtuvad loosi tulemusena omavahel mõnevõrra ootamatult juba järgmisel kolmapäeval Hispaania karikasarja (Copa del Rey) poolfinaali avamängus.

Esimene kohtumine toimub Kataloonia suurklubi koduväljakul Camp Noul ning kordusmatšis võõrustab pealinnameeskond Real igipõlist rivaali 27. veebruaril Santiago Bernabeu staadionil.

Käimasoleval hooajal on juba üks legendaarne vastasseis ehk El Clasico peetud, kui oktoobris teenis Barcelona suureskoorilise 5:1 võidu, pärast mida vallandas Real oma senise hispaanlasest peatreeneri Julen Lopetegui. Nii lähevad Barcelona ja Real järgmise nelja nädala jooksul vastamisi koguni kolm korda, sest 2. märtsil on pealinnas lisaks kavas vastasseis Hispaania meistriliiga arvestuses.

Teises Copa del Rey poolfinaalpaaris kohtuvad omavahel Real Betis ja Valencia. Seejuures toimub 25. mail peetav finaalmäng just Sevilla linnas Real Betise koduks oleval Benito Villamarini nimelisel staadionil.

Hispaania karikasarjas on neli aastat järjest võidutsenud Barcelona meeskond, Reali viimane triumf pärineb 2014. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles