36-aastane Itaalia jalgpallilegend sai koondisekutse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümne parima värava hulgas on esindatud ka vanameister Fabio Quagliarella superilus kannalöök.
Kümne parima värava hulgas on esindatud ka vanameister Fabio Quagliarella superilus kannalöök. Foto: SIMONE ARVEDA / EPA

Sampdoria jalgpalliklubi 36-aastane itaallasest ründaja Fabio Quagliarella sai Roberto Mancinilt koondisekutse.

Quagliarella esindas kodumaad viimati kaheksa aasta eest (17. november 2010), kui Itaalia rahvusmeeskonda juhendas Cesare Prandelli. Pärast seda on ta koondisesse episoodiliselt küll mahtunud, kuid väljakule mitte.

Tänavusel hooajal on Sampdoria veteran Quagliarella tõestanud, et vorm on ajutine, aga klass igavene, sest tema saldo Itaalia meistrivõistlustel on muljetavaldav: 20 mängu ja 16 väravat. Serie A väravalööjate edetabelis asub ta Cristiano Ronaldo ees esikohal.

Itaalia rahvuskoondis sõidab treeninglaagrisse, kus valmistub eelseisvaks 2020. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarjaks. Quagliarella on aastatel 2007-2010 jooksnud Itaalia koondise särgis väljakule 25 kohtumises ja löönud seitse väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles