Video: Higuain sai Chelsea purustustöö taustal püssi paukuma

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain.
Gonzalo Higuain. Foto: John Walton / PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas teenis Londoni Chelsea meeskond kindla 5:0 võidu liigatabeli viimase meeskonna Huddersfield Towni üle.

Seejuures said kaks väravat kirja nii hiljuti AC Milanist laenulepingu alusel Inglismaa pealinnaklubiga liitunud Gonzalo Higuain kui ka Eden Hazard. Väravaarve avas 16. minutil just Higuain ning avapoolaja lõpetas esimesel üleminutil penaltipunktilt täpne olnud Hazard.

Chelsea meeskond jätkas teisel poolajal sama hoogsalt, kui oma kohtumise teise tabamuse said kirja taas nii Hazard kui ka Higuain vastavalt 66. ja 69. minutil. Lõppseisu vormistas neli minutit enne normaalaja lõppu David Luiz.

 

Võidurõõmu said tunda ka Tottenhami Hotspuri meeskonnaliikmed, kes alistasid tänu lõunakorealase Son Heung-mini 83. minuti väravale koduväljakul Newcastle Unitedi.

Imelist hoogu näitasid taas tänavuseks hooajaks Premier League’i kerkinud Wolverhamptoni Wanderersi mängumehed, kes said võõrsil skooriga 3:1 jagu Evertonist.

Legendaarne 38-aastane Peter Crouch tõusis oma uue koduklubi Burnley päästeingliks, kui sekkus 76. minutil varumeeste pingilt kohtumises Southamptoni vastu mängu ning teenis neljandal üleminutil penalti, mille Ashley Barnes ka realiseeris. Kuna külalised olid 55. minutil matši Nathan Redmondi tabamusest 1:0 juhtima läinud, siis päästis see kodumeeskonnale viigipunkti.

Kõik tulemused:

  • Tottenham Hotspur – Newcastle United 1:0
  • Brighton & Hove Albion – Watford 0:0
  • Burnley – Southampton 1:1
  • Londoni Chelsea – Huddersfield Town 5:0
  • Crystal Palace – Fulham 2:0
  • Everton – Wolverhampton Wanderers 1:3
  • Cardiff City – AFC Bournemouth 2:0

Premier League'i esikuuik:

  1. Liverpool 61 punkti (24 mängust)
  2. Tottenham Hotspur 57 (25)
  3. Manchester City 56 (24)
  4. Londoni Chelsea 50 (25)
  5. Londoni Arsenal 47 (24)
  6. Manchester United 45 (24)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles