Solskjær: Molde ei taha mind tagasi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Gunnar Solskjær.
Ole Gunnar Solskjær. Foto: Anthony Devlin / EMPICS Sport

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreeneri kohusetäitjana alistamatuna püsiv norralane Ole Gunnar Solskjær naljatles, et Molde ei taha teda tagasi juhendajaks.

Solskjær on 2015. aastast ametlikult Norra kõrgliigaklubi Molde juhendaja, kuid Manchester United palkas norralase pärast Jose Mourinho vallandamist peatreeneri kohusetäitjaks. Seega juhendab Solskjær Manchester Unitedit laenulepingu alusel. Tema saldo Inglismaal on kaheksa võitu ja üks viik.

«Saa üle ja naudi – ja palun ära tule tagasi!» ütles Molde jalgpalliklubi omanik Solskjærile, kui norralane talle helistas ja ütles, et Manchester Unitedi juhendamine on tema eluunistus. «Manchester Unitedi ja Molde omanikud soovisid mulle head, sest nad teavad, et see on midagi, millest olen unistanud. Kui lähen Moldesse tagasi, siis annan endast parima,» lisas Solskjær Inglismaa ajakirjanikele.

Manchester United (24 mänguga) asub Inglismaa kõrgliigas 45 punktiga kuuendal kohal, lähimad rivaalid Londoni Chelsea (25) ja Londoni Arsenal (24) on kogunud vastavalt viis ja kaks punkti rohkem. Meistrite liigas seisavad Unitedil ees kaheksandikfinaalmängud Pariisi Saint-Germainiga ja Inglismaa karikavõistlustel viienda ringi kohtumine Chelseaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles