Messi sai enne El Clasicot vigastada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: QUIQUE GARCIA / EPA

Barcelona jalgpalliklubi staarmängija Lionel Messi lõi laupäeval Valenciale kaks väravat, kuid lahkus väljakult kerge traumaga.

Barcelona jäi kodus Valencia vastu 0:2 kaotusseisu, kuid just Messi väravad olid need, mis katalaanidele viigipunkti päästsid. Messi sai kirja maksimaalsed mänguminutid, kuid teisel poolajal vajas viiekordne maailma parim jalgpallur tohterdamist.

«Messil on väike probleem. Ma ei oska täpselt öelda, millega tegu, sest mul puudub informatsioon. Me ootame, mida ütleb meditsiiniline personal. Kui ta on heas vormis, siis ta mängib kolmapäeval. Leo ei küsinud mängu ajal vahetust,» rääkis Barcelona peatreener Ernesto Valverde mängujärgsel pressikonverentsil kohalikele ajakirjanikele.

Barcelona kohtub kolmapäeval Hispaania karikasarja poolfinaali esimese mängu raames igipõlise rivaali Madridi Realiga. Barcelona tegemistega kursis olev jalgpalliajakirjanik Alfredo Martinez kirjutas hommikul Twitterisse, et Messile ei tehta täiendavaid uuringuid ja vigastus pole tõsine. Suure tõenäosusega argentiinlane mängib kolmapäeval Reali vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles