Veerpalu tuli eraldistardist klassikasõidus Eesti meistriks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Veerpalu.
Andreas Veerpalu. Foto: NewsPix24/SIPA / NewsPix24/SIPA

Otepääl selgusid murdmaasuusatamine Eesti meistrid eraldistardist klassikasõitudes. Kuldmedali said kaela Andreas Veerpalu ja Mariel Merlii Pulles.

Meeste 15 km pikkusel distantsil edestas Veerpalu teise koha ja hõbemedali pälvinud Martin Himmat 24,3 sekundiga. Kolmanda koha saavutas Kaarel Kasper Kõrge, kes kaotas võitjale minuti ja 1,9 sekundiga. Eesti tipud eesotsas Karel Tammjärve ja Raido Ränkeliga valmistuvad Seefeldis maailmameistrivõistlusteks ja Otepääl ei osalenud. Tulemused.

Naiste 10 km pikkusel distantsil edestas Pulles kõiki konkurente enam kui minutiga. Hõbeda saavutanud Hanna-Brita Kaasik kaotas võitjale 1.03,2 ja pronksise autasu teeninud Anette Kasemets 1.24,8. Kasemets võitis see-eest teist päeva järjest pronksi, sest eile peetud vabatehnika sprindis sai ta samuti kolmanda koha. Tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles