Hindrek Pulk videointervjuus: sellise mänguga läheb Saaremaa vastu raskeks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas alistas kodumängu Võrus pidanud Tartu Bigbank tasavägises mängus 3:2 (25:16, 22:25, 25:22, 17:25, 15:11) Läti esiklubi RTU/Robežsardze. Tartu resultatiivseimana 29 punkti toonud Hindrek Pulk sõnas, et sellise mänguga läheks neljapäeval Saaremaa vastu väga raskeks.

«Igati raske mäng. Oleks oodanud veidi lihtsamat mängu, kuna neil oli kaks põhimeest puudu. Aga nad võitlesid igati hästi ja nende diagonaalründaja tegi hea mängu. Midagi lihtsat ei tulnud, aga saime selle hooaja esimese 3:2 võidu kirja,» võttis Pulk pühapäevase mängu kokku.

Nädalvahetusega Pulk siiski rahule ei jää, sest kahe mänguga loodeti tabelisse kirjutada kuus, mitte viis punkti. Neljapäeval läheb Tartu vastamisi Pulga vana koduklubi Saaremaaga. «Neljapäevane mäng Saaremaa vastu on kindlasti vähe teistsugune kui lätlaste vastu. Lähen endast igatahes parimat andma ja loodetavasti suudab terve meeskond end paremast küljest näidata. Sellise mänguga läheb meil Saaremaa vastu väga raskeks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles