Tammik ja Kubassova tegid taas Napoli eest skoori

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisette Tammik koondise särgis
Lisette Tammik koondise särgis Foto: Mihkel Maripuu

Eesti koondislased jätkavad Itaalias head minekut, kui Napoli teenis Serie C kohtumises suure võidu. Väravaga panustasid ka Lisette Tammik ja Vlada Kubassova.

Napoli alistas 7:0 Apulia Trani naiskonna. Tammik sai tabamuse kirja 20. minutil, Kubassova tegi skoori esimesel lisaminutil. Tammik ja Kristina Bannikova said kirja täismängu, Kubassova sekkus 61. minutil, Eneli Kutter jälgis kohtumist pingilt. Napoli hoiab 13. vooru järel oma tsoonis liidripositsiooni, lähimat jälitajat edestatakse kolme punktiga.

Signy Aarna ja Pille Raadiku koduklubi Åland United pidas oma hooaja esimese ametliku mängu, kui Soome karikasarjas võeti TPSi vastu 3:0 võit. Karikasarjas on hetkel käimas alagrupifaas, kus naiskonnad on jagatud nelja kolmeliikmelisse alagruppi ja omavahel mängitakse korra läbi. Veerandfinaalidesse teenivad edasipääsu alagruppide kaks esimest.

Raadik tegi TPSi kaasa terve kohtumise, algkoosseisus alustanud Aarna vahetati pingile 79. minutil. Hetkel hoiab Åland oma alagrupis esimest kohta. Järgmisena ootab karikasarjas ees mäng PK-35 naiskonnaga, kes oma esimeses kohtumises pidi tunnistama TPSi 1:0 paremust. Kohtumine toimub pühapäeval, 10. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles