Schürrle pahandab meediaga: te mõtlete ise juttu välja, et pealkirjad huvitavamad oleksid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Schürrle
Andre Schürrle Foto: Steve O'Sullivan / imago/Focus Images

Saksamaa jalgpallur Andre Schürrle on pettunud mitmete väljaannete poolt avaldatud uudiste sisus.

Schürrle andis intervjuu Saksamaa ajalehele Kicker, kuid tõlkimise käigus on mitmed väljaanded saanud sakslase lausetest aru nii, et kui Fulham peaks Inglismaa kõrgliigast välja kukkuma, lõppeb ka tema laenuperiood selles meeskonnas.

«See ei ole isegi lähedal sellele, mida ma reaalselt välja ütlesin. Minu arust on tegu lihtsalt halvasti tõlgitud lausetega,» kirjutas Schürrle pärast artikli avaldamist oma sotsiaalmeediasse, mainides ära ka laused, mis artiklis olid.

«Selles artiklis esitatud laused oli minu jutust puhtalt kontekstist välja võetud. Nad üritasid saada lihtsalt huvitavat pealkirja. Mina arvan, et peaksime meeskonnana kokku hoidma ja lõpuni võitlema,» seletas Schürrle.

Schürrle läks kaheks hooajaks Fulhami laenule ning on alates suvest pidanud Fulhami särgis 22 kohtumist ning löönud kuus väravat. Hetkel on Fulham 19. kohal, ehk väljalangemistsoonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles