Fotod: valitseva Eesti meistri testipäev hooaja teiseks etapiks lõppes üle katuse käies

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Gorbani ralliauto pärast väljasõitu.
Valeri Gorbani ralliauto pärast väljasõitu. Foto: go4speed.lv

Valitseva Eesti meistri Valeri Gorbani test Eesti autoralli meistrivõistluste teiseks etapiks lõppes korraliku avariiga.

Nimelt olid Gorban ning tema kaardilugeja Sergei Larens tegemas Lõuna-Eestis kolmel päeval testi eelseisvaks nädalavahetuseks, kui tullakse starti Eesti meistrivõistluste teisel etapil Sarma rallil, mis toimub lätis Gulbene ümbruses.

Kolmanda testipäeva viimastel läbimistel pimedas tabati auto esiosaga lumevalli, mis tõstis nende Mini Cooper WRC rattad maast lahti ning nii rullti mitmeid kordi üle katuse. Õnnelikus õnnetuses sõitjad viga ei saanud ning ka auto jäi avarii järgselt küllaltki terveks.

Läti autoralliportaali go4speed andmetel antud avarii startimist Sarma rallil ei mõjutanud, kuna tegu oli Gorbani testimiseks mõeldud autoga, võistlusauto on endiselt ühes tükis.

Lisaks Gorbanile on Sarma rallil stardis mitmeid vägagi kiireid sõitjaid eesotsas Georg Grossi (Ford Fiesta WRC), Eesti meistrivõistluste avaetapi võitnud Oliver Solbergi (Volkswagen Polo R5) kui ka Venemaa rallitalendi Nikolay Gryaziniga (Škoda Fabia R5).

Valeri Gorbani ralliauto pärast väljasõitu.
Valeri Gorbani ralliauto pärast väljasõitu. Foto: go4speed.lv
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles