Rekordit jahtinud Mägi saab muretult MMiks valmistuda

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmet Uusoru Eesti rekord jäi küll löömata, ent Rasmus Mägi hindas hooaja avastardi sellest hoolimata kordaläinuks.
Urmet Uusoru Eesti rekord jäi küll löömata, ent Rasmus Mägi hindas hooaja avastardi sellest hoolimata kordaläinuks. Foto: Sille Annuk

Kahel korral Eesti aasta meessportlaseks valitud 400 meetri tõkkejooksja Rasmus Mägi tegi hooaja avastardi Martin Kutmani mälestusvõistlustel, kui jooksis Tartu Ülikooli spordihoones ebatavalisel 600 meetri distantsil. Juba 21 aastat Urmet Uusoru nimele kuuluv siserekord 1.17,58 jäi vähem kui sekundi kaugusele – 1.18,48. «Et ta on kõva vana, teadsin juba varasemast,» kiitis Mägi tippmargi omanikku.

Mille taha rekordi ületamine jäi? «Vähene sisestartide arv viimastel aastatel ning ka treeningutel ma igapäevaselt päris sellistel kiirustel sisehallis ei jookse. Samuti võtab kurvidega jooksmine kindlasti harjumiseks oma aja,» tõi õhtu oodatuimas rollis üles astunud Mägi välja peamised põhjused. «Aga päris huvitav ja hea vaheldus. Sain kindlasti esimesteks startideks turvatunnet.»

Loe edasi, kuidas on sujunud Mägi ettevalmistus ja milliste mõtetega ka hilissügisele MMile praegu vaatab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles