Foto: Mercedese vormel 1 meeskond on tegemas värvilahenduse osas kannapööret?

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton Mercedesega eelmise hooaja lõpus. Kas uuel hooajal näeme Mercedest uutes värvides?
Lewis Hamilton Mercedesega eelmise hooaja lõpus. Kas uuel hooajal näeme Mercedest uutes värvides? Foto: Hassan Ammar / AP

Kuigi vormel 1 hooaja esimese etapini on rohkem kui kaks kuud aega, on sarja fännidel juba praegu põhjust elevust tunda. Näiteks täna avaldas Mercedes vägagi intrigeeriva pildi. 

Nimelt tõmbavad kõik meeskonnad oma autodelt katted just veebruarikuu jooksul ning eksponeerivad avalikkusele inseneride ja disainerite poolt tehtud jõupingutusi hooaja välisel perioodil. 

Autosid kaunistavad värvilahenduste osas suuri muudatusi tavaliselt ei näe, ehkki neid tuleb vahel ette, näiteks suursponsori vahetumisel. Tundub, et uueks hooajaks on värvilahendust muutmas ka viimaste hooaegade valitseja Mercedes.

Täna avalikustas Mercedese F1-meeskond sotsiaalmeedias pildi järgmise hooaja auto esitiivast, kus on näha, et kõigile tuttavast hõbedasest disainist ei ole jälgegi.

Siiski on ka toetajaid, kes ei usu seda, et Mercedes hõbenoole disaini hülgab. Viimase viie hooaja jooksul on hõbedase disainiga kõik kümme võimalikku tiitlit just Mercedese meeskonnale tulnud. Spekuleeritakse, et tegemist on Veebruaris Kataloonia ringrajal toimuva testipäevade tarbeks loodud disainiga.

Selline kirju disain aitab tihti varjata aerodünaamilisi iseärasusi. Sarnaste värvilahendustega on eelnevatel hooaegadel testmisel osalenud ka Red Bulli meeskond.

Hooajaeelsed testipäevad algavad 18. veebruarist. Mercedes peaks oma ametliku värvilahenduse avalikkuse ette tooma 13. veebruaril.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Silver is so last season... ??? #WelcomeW10

A post shared by Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles