Hooaja avastardil 10-sentimeetrise haava saanud valitsev Eesti meister: lihtsalt verd tuli palju

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Kisel.
Rasmus Kisel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti keskmaajooksja Rasmus Kisel avas esmaspäeva õhtul oma tänavuse sisehooaja Rootsis Stockholmis Folksam Grand Pix võistlusel 800 m jooksuga, kus sai tugevuselt teises jooksus 6. koha ajaga 1.53,62.

«Alustasin rootslasega Rickard Gunnarssoniga ühel rajal ja lasin ta kohe ette. See oli jooksu esimene viga. Jäin eelviimasele positsioonile ja juba teise kurvi jooksin teisel rajal, kuna siserada pandi tagant kavalalt kinni. Kui lõpuks 450 m juures hakkasin rivist mööda minema, siis tegid seda ka teised,» rääkis Kisel ajakirja Jooksja Jooksuportaalile. Esimesed 400 m läbis ta ajaga 54,96, vahendab Jooksja.ee.

«Mul jäi puudu otsustavusest ja positsiooni ei õnnestunudki sirgetel parandada. Lisaks jäin mitmetes kurvides väljapoole. Kokku sain kolm päris korralikku tõuget selga ning mingis olukorras veel mõlemale jalale kellegi naelikutelt kümne sentimeetrise haava. Ka viimase kurvi läbimiseks suutsin end kuidagi «positsioneerida» teisele rajal ehk kokku jooksin konkurentidega võrreldes ilmselt üle 10 m rohkem,» sõnas Kisel, kes pidas jooksu enda poolt täielikuks taktikaliseks möödalaskmiseks. «Julgus ning otsustavus on 800 m jooksmise lahutamatud osad. Kaotasin need kuhugi ära,» tunnistas Kisel.

Haava kohta arvas Kisel, et ega see ilmselt väga sügav pole. «Lihtsalt verd tuli palju. Valus ei ole – jooksu ajal ei pannud tähelegi,» sõnas jooksumees.

Kisel on 800 m jooksu valitsev Eesti meister, 22-aastase eestlase isiklik rekord on 1.49,40.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles