Tanel Leoki tabas Itaalias ebaõnn

Toimetas Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Elmo Riig / Sakala

Itaalia motokrossi meistrivõistlustel on praeguseks selja taga kaks etappi. Viimati sõideti Ottobianos, kus meie eestlastest tegi MX1 klassis parima tulemuse A1M Husqvarna meeskonna liige Tanel Leok, kes sai avasõidus viienda koha ning lõpetas probleemide tõttu superfinaalis 14. positsioonil.

«Minu päev algas üsna ärevalt. Rajaolud trennis ja võistlustel olid päris keerulised. Trennis oli ühes kohas vett nii palju peal ja mõtlesin, et sõidan lihtsalt keskelt üle, aga see oli siiski nii sügav, et jäin kinni ja puurisin seal korralikult ja lasin siduri läbi. Siis sõitsin kiiresti bussi juurde ja vahetasin tsikli ära ja sain lõpus 4 ringi sõita. Koht oli suht okei – 9. Esimene sõit sujus kõik suhteliselt hästi ja suutsin 5. kohaga lõpetada. Teine sõit ehk superfinaal nii sujuvalt ei läinud. Start oli tagasihoidlik, aga sõit suht hea. Suutsin tagant juba üheksandale kohale sõita ennast ja siis viimasel ringil tuli tsiklil küünla piip maha ja tsikkel jäi seisma. Tänu Antonio Cairoli kiirele sõidule suutsin üldarvestuses veel 14. koha saada. Antonio tegi 15. kohale ringiga ja nii vedas, et sain mingidki punktid kirja. Vaatamata probleemidele olen päris rahul oma esitusega. Arenguruumi veel on muidugi – oli ju siiski suht minu rada,» võttis Leok võistluse meeskonna Facebooki lehel kokku.

View this post on Instagram

Second round Italian Championship is done. Finished 5th and 14th. Last race was running 9 and then half a lap to go the spark plug cable come of and finished 14th. I want to thank my team A1M Husqvarna and all the team people involved and off course the sponsors .SõmerpaluMK, pixelprint, pukamoisa #a1mmotorsport #johnnyblooms #husqvarna1903 #motorex_powersports #flyracing #just1racing #formaboots #twinair #dunloptires #kenomer #maleko #otepääengeros #alcantra #timecolors #aigren #võlupuu #dimoco #kaguelekter #förmannt #jakdisain #mxctuningparts #borgkinnisvara #freetimeracing #elementmaja #rwtrans #adrenalinarena #autolinellc #wpsuspension #akaruse , #ctikneebraces , saku, timber.ee, martin_arumäe, võruautopood, leokikala, leokilillepood, mxmania.eu, võrudisainmööbel, võrumaatoidukeskus, esttrans

A post shared by Tanel Leok (@tanelleok) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles