Visa tenniseneiu vinnas end murede küüsist tagasi koondisse

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maileen Nuudi.
Maileen Nuudi. Foto: Tairo Lutter

Kolme aasta eest komeedina Eesti tennisetaevasse lennanud Maileen Nuudi (18) on mullused mured seljatanud ja Eesti Fed Cupi naiskonnas tagasi.

Kõigest 15-aastase tüdrukuna end riigi esinduskoosseisu murdnud Nuudi sai tuleristsed, kui alistas koos Anett Kontaveidiga paarismängus Türgi duo. Ka järgmisel, 2017. aastal oli Nuudi kodusel Fed Cupi turniiril Kontaveidiga paaris ja näitas noore mängija kohta väga küpset mängu. Jagu saadi nii Bulgaariast kui ka Iisraelist, napilt alistuti vaid tugevale Serbiale. Nuudi teenis usalduse ka üksikmängus, kus tuli tunnistada kümme aastat vanema austerlanna Tamira Paszeki (elu kõrgeim WTA edetabelikoht 26.) paremust.

Kuid mullu tulid teel tippu ette esimesed suuremad käänakud. 2018 kujunes Nuudile tõeliseks katsumuste aastaks. Küll oli neiu kimpus viirushaigusega, seejärel segas randmevigastus, mis sundis isegi operatsioonilauale heitma, ning viimati häiris seljahäda. Kuid lühikese aja jooksul tekkinud kolm tõsist terviseprobleemi ei ole sihikindlat tennisepiigat murdnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles