Video: Rooba oli JYPi võidumängus taas resultatiivne

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba (vasakul) tähistamas koos Mikko Mäenpääga (paremal).
Robert Rooba (vasakul) tähistamas koos Mikko Mäenpääga (paremal). Foto: Twitter / Jyväskylä JYP

Eesti jäähokikoondislane Robert Rooba ja tema koduklubi Jyväskylä JYP teenisid Soome kõrgliigas kolmanda järjestikuse võidu, kui alistasid koduväljakul tulemusega 6:2 Pelicansi meeskonna.

Kodumeeskonna mängumehed viskasid juba avakolmandikul kolm vastuseta väravat, kui kahel korral oli tulemuslik Jake Newton ja ühe tabamuse sai kirja Eric Perrin. Ehkki Pelicans suutis kaotusseisu vähendada, siis tõi peagi Newton tabloole seisu 4:1, millega lõppes ka teine kolmandik.

Viimasel mänguperioodil said JYPi ridades käe valgeks veel Jani Tuppurainen ja Jarkko Immonen. Kusjuures 25-aastane Rooba andis kohtumise viimasele väravale resultatiivse söödu (vaata sooritust siit alates 3.30). Rooba arvele on tänavu kogunenud juba karjääri parimat tulemust märkivad 21 resultatiivsuspunkti ehk 14 väravat ja seitse söötu. JYPis jagab ta löödud väravate arvestuses esikohta Perriniga.

JYP püsib liigatabelis 15 meeskonna konkurentsis 67 punktiga viimasena play-off’i viival kümnendal kohal. Pelicans on 79 silmaga neljandal positsioonil.

Järgmine kohtumine on JYPil kavas juba homme, kui võõrsil minnakse vastamisi otsese konkurendi Vaasan Sporti ametivendadega, kes asuvad üldarvestuses 63 punktiga 11. real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles