Nahk: Levadiast lahkumine teeb kurvaks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Nahk
Konstantin Nahk Foto: Toomas Huik

«Kurb, nii palju aastaid sai selles klubis veedetud. Kuid see on jalgpall, eks siin mängisid rolli paljud asjad – vanus ja…» sõnas Levadia kauaaegne kapten Konstantin Nahk. Eilsel FC Levadia pressikonverentsil selgus, et klubi kõige legendaarsem mängumees ei jätka enam selles meeskonnas.


Levadia särgis seitse korda Eesti meistriks tulnud ning kaks aastat tagasi Eesti meistriliiga parimaks mängijaks valitud mehele ei tulnud see uudis üllatusena. «Pärast hooaja viimast mängu tuli klubi president Viktor Levada riietusruumi ja ütles, et tuleviku kohta pole veel midagi selget. Sain kohe aru, et minul enam selles meeskonnas kohta pole. Kaks nädalat hiljem helistaski Sergei Hohlov-Simson ja teatas, et minuga enam lepingut ei sõlmita,» rääkis Nahk.

Levadia püüdis koostöö lõpetamisel jääda soliidseks ja teatas, et Nahki särgi number 8 külmutatakse ning ainus, kes võib selle endale saada, on mängumehe poeg. «Mind jätab see teema täiesti külmaks ja vaevalt mu poeg hakkab üldse kunagi Levadias mängima,» sõnas ta.

Kuigi Nahk on uue hooaja alguseks juba 37-aastane, ei kavatse ta veel putsasid varna riputada. «Soovin Eestis meistriliiga tasemel edasi mängida,» kinnitas ta. «Praegu ei oska ma veel öelda, millise meeskonnaga liitun. Kindel on aga see, et lõpetada ma ei taha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles