Postimees TV: jõhkrad kaadrid 10 jalgpalluri elu nõudnud tulekahjust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpallimaailm on taas šokis: Brasiilia ühe suurema jalgpalliklubi Flamengo treeningkompleksis puhkes täna tulekahju, mis nõudis vähemalt kümne noorjalgpalluri elu.

Rio de Janeiros asuva treeningbaasi Ninho de Urubu ühiselamus puhkes seni teadmata põhjusel tulekahju kohaliku aja järgi kell 5.10 varahommikul ning tulekahju suudeti summutada kella 7.30ks.

Ohvreid pole tuvastatud, kuid selles ühiselamus veetsid aega 14-17 aasta vanused jalgpallurid. Lisaks on politsei teatel saanud vigastada veel kolm inimest.

Jalgpalliklubi presidendi Rodolfo Landimi sõnul on kõik šokis. «See on ilma kahtluseta meie klubi 123-aastase ajaloo kõige suurem tragöödia. Praegu on kõige tähtsam hukkunute lähedaste pereliikmete eest hoolitsemine. Flamengo klubi annab endast kõik, et neid toetada.»

Kaastundeavaldusi on klubile laekunud igast maailma otsast, paljud tippjalgpallurid avaldasid oma kaastunnet sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles