Naomi Osaka või Kelly Sildaru - kes saab USA Spordiakadeemia kuu sportlaseks?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru on Eesti aasta noorsportlane
Kelly Sildaru on Eesti aasta noorsportlane Foto: Konstantin Sednev

USA Spordiakadeemia nimetas nominendid kuu parima sportlase valimiseks nii meeste kui naiste seas ning seekord saab hääletada ka Eesti freestyle-suusataja Kelly Sildaru poolt!

Iga huviline saab oma lemmiku poolt hääletada internetileheküljel www.ussa.edu kuni 14. veebruarini. Naistest on lisaks X-mängudel kolm medalit võitnud Sildarule valikus Alysa Liu (iluuisutamine, USA), Katelyn Ohashi (iluvõimlemine, USA), Naomi Osaka (tennis, Jaapan), Fanny Smith (suusakross, Šveits), Elana Meyers Taylor (bobisõit, USA).

Meestest on valikus Johannes Thingnes Bø (laskesuusatamine), Nathan Chen (iluuisutamine, USA), Novak Djokovic (tennis, Serbia), Mikkel Hansen (käsipall, Taani), James Harden (korvpall, USA), Trevor Lawrence (NFL, USA).

USA spordiakadeemia kuu nominentide sekka valiti kuus naissportlast ja kuus meessportlast, kes on näidanud jaanuarikuu jooksul maailmas silmapaistvaid tulemusi ning panustanud oma spordiala arengusse. Kuu sportlaseks valitud atleetid osalevad ka USA spordiakadeemia aasta sportlase valimisel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles