Kesiselt võistelnud Ilves jäi MK-sarjas esimesena punktideta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves Lahti MK-etapil
Kristjan Ilves Lahti MK-etapil Foto: Antti Yrjonen/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Lahti MK-etapil sai kahevõistleja Kristjan Ilves kokkuvõttes 31. koha, millega jäi esimesena punktideta. 

Ilvese hüpe Lahti 130 meetri mäelt kandus 111 meetri kaugusele ja eestlane teenis selle eest 92,7 punkti. Pärast suusahüppeid oli Ilves 24. kohal ning suusarajale läks eestlane kaotades liidrile 2.45.

Pikima õhulennu sooritas austerlane Mario Seidl, kes hüppas 132 meetrit ja sai 134,0 punkti. Kaheksa meetrit vähem lennanud Akito Watabe pidi murdmaadistantsile minema 43-sekundilisest kaotuses. Ainsana mahtus veel minuti sisse norralane Espen Björnstad (122,5 m, +0.59).

10 km murdmaadistantsil tegi võimsa tuleku Jörgen Graabak, kes startis rajale viiendalt kohalt kaotades Seidlile 1.21. Finišisirgel pidas Graabak maha lahingu Watabega ning fotofiniši abil sai MK-etapivõidu just norralane. Kolmandaks jäi esimesena suusarajale startinud Seidl, kes kaotas Graabakile lõpus 15,6 sekundit. 

Ilves suutis suusarajal pikalt püsida punktikohal, kuid veidi üle kahe kilomeetri enne finišit püüdsid tagant tulnud konkurendid Ilvese kinni ning nii lõpetas eestlane sõidu 31. kohal kaotusega 3.51,3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles