Tyson Fury paljastas uskumatu fakti matšist Deontay Wilderiga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury (vasakul)
Tyson Fury (vasakul) Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images via Reuters/Scanpix

Raskekaalupoks löödi möödunud aasta lõpus heas mõttes kihama, kui valitsev WBC tšempion Deontay Wilder ja jooksev maailmameister Tyson Fury jäid vastuolulises, aga neetult põnevas matšis viiki. Nüüd paljastas Fury, et tema võitluses teenitud miljonid läksid kõik heategevuseks.

Pärast dopingukaristust ja heitlusi sisemiste deemonitega profipoksi naasnud Fury palgapäev Wilderiga kohtumise eest oli kaheksa miljonit eurot. Sellest veidi üle kolmandik oli mehele garanteeritud ja ülejäänu kukkus kukrusse teleülekannete eest.

Aga need miljonid ei kukkunud Fury kukrusse. «Ma andsin oma viimase teenistuse ära, aga ma ei tegele heategevusega, et saada sooja käepigistust,» vahendab Mirror Fury ülestunnistust. «Ma teen seda, et inimesi aidata, aga ma ei otsi selle eest kiitust. Ma ei taha, et mind heategijaks kutsutaks.»

WBC on teada andnud, et WIlder peab Furyga uuesti kohtuma ja ameeriklane on enda poolt kinnitanud, et ametlik teade matši toimumise kohta peaks tulema lähinädalatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles