Tiimipealik Wilson piilub teisi marke?

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fordi boss Malcolm Wilson.
Fordi boss Malcolm Wilson. Foto: Ray Põder

Ford jätkab autoralli MM-sarjas, kui vaid autotootjat esindava M-Spordi juht Malcolm WIlson lepib senisest kehvemate lepingutingimustega, kirjutab Soome portaal mtv3.fi.

Autotootja tahab senisest rohkem kontrollida meeskonna tegemisi – rahaasjadest kuni sõitjatevalikuni välja.

M-Sport kaotas hiljuti Abu Dhabi majandusliku toetuse, kuna šeigid tahtnuks sõlmida viieaastase sponsorlepingu, kuid Ford teeb lepinguid kolme aasta kaupa. Seetõttu otsib WIlson teisi autotootjaid, keda ralli MM-sarjas esindada, kirjutab mtv3.fi.

Ent aeg töötab Wilson kahjuks - hiljemalt 12. detsembriks peavad meeskonnad otsustama, kas (ja milliste sõitjatega) nad järgmisel aastal MM-sarjas osalevad. Seega on tõenäoline, et lõpuks Wilson siiski soostub Fordi pakutavate tingimustega.

See tähendab kergendust ka Jari-Matti Latvalale, kelle leping M-Spordiga veel ühe aasta kestab. Latvala tõenäolisim tiimikaaslane on mtv3.fi hinnangul Ott Tänak, kes on sõlminud meeskonnaga mitmeaastase koostöölepingu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles