Eesti maanteeratturid teenisid hooaja avavõistlusel UCI punkte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti maanteeratturite koondis Türgis.
Eesti maanteeratturite koondis Türgis. Foto: Eesti Jalgratta Liit

Eesti maanteeratturite koondis võttis nädalavahetusel osa hooaja esimestest UCI sarja kuuluvatest etappidest Türgis.

Eesti maanteeratturite koondis koosseisus Oskar Nisu, Norman Vahtra, Siim Kiskonen, Kristo Prangel, Joosep Sankmann, Rait Ärm ja Kristjan Johanson alustas eelmisel nädalavahetusel hooaega Türgis GP Gazipasa (UCI 1.2) sõiduga. Antud sõidul sai parima koha kirja Oskar Nisu, kes lõpetas võidusõidu 26. kohaga.

Pühapäeval sõideti GP Alanya (UCI 1.2), kus Siim Kiskonen jõudis 9. kohale ja teenis hooaja esimesed UCI punktid, Norman Vahtra lõpetas 11. kohal.

«Eilse sõidu lõpus oli värskeid mehi palju ja segadust omajagu, meie poiste tiimitöö ei õnnestunud täiel määral ja Norman Vahtra oli sunnitud spurti kaugelt alustama, mis maksis kätte. Siim pidigi oma tee ise leidma ja tõi koju tubli 9. koha. Järgmisena on koondise eesmärgiks näidata head vormi 21.-24 veebruaril toimuval Antalya velotuuril,» kommenteeris koondise treener Rene Mandri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles