Arsenali poolkaitsja siirdub mängima Juventusesse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Ramsey.
Aaron Ramsey. Foto: BEN STANSALL / AFP

Arsenali poolkaitsja Aaron Ramsey on sõlminud lepingu Torino Juventusega ning on uuest hooajast asumas mängima Itaaliasse.

28-aastane poolkaitsja sõlmis nelja aastase lepingu Itaalia valitseva meisterklubiga. Ramsey läbis jaanuaris edukalt kaheosalise meditsiinilise kontrolli ning sõlmis pärast seda klubiga lepingu.

BBC andmetel teenib Ramsey lepingu järgi Juventuse ridades mängides üle 400 000 euro nädalas, mis tähendab seda, et temast saab enim teenib Briti jalgpallur kui arvestada puhast sissetulekut, mida mängija teenib klubis mängimise eest.

Ühtlasi lõppeb antud üleminekuga Ramsey periood Arsenalis, mis kestis kokku 11 aastat. Ramsey käis kokku väljakul Arsenali särgis 259 korda lüües 61 väravat. Arsenali jaoks on halb uudis aga see, et Ramsey leping lõppeb suvel mis tähendab, et ülemineku eest nad raha ei saa ning Juventus saab poolkaitsja oma ridadesse sentigi maksmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles